Обгрунтування закупівлі фармацевтичного холодильника

Потреба формувалась у відповідності відповідно до потреби замовника, для надання високоякісної медичної допомоги та збереження здоров'я населення, медичного персоналу, з метою надання невідкладної медичної допомоги,а також з урахуванням вимог нормативних документів (медичних протоколів). Технічні,якісні та інші характеристики предмету закупівлі були Читати далі

Як уберегтися від вірусів Коксакі: що це за віруси, які основні симптоми та профілактика

Віруси Коксакі спричиняють ентеровірусну інфекцію, яка може мати різноманітні прояви — від легкого нездужання до серйозних уражень нервової системи чи серця. Найчастіше хворіють діти, особливо у період активного спілкування в колективах.  Спалах на Київщині Нещодавно в Київській області було зареєстровано Читати далі

Послуга раннього втручання

Послуга раннього втручання є ефективним механізмом підтримки дітей з особливими освітніми потребами та їхніх родин.Послуга раннього втручання – це послуга для сімей з дітьми у віці від народження до чотирьох років, які мають порушення розвитку або в яких існує ризик Читати далі

Чому повторний інсульт — небезпечніший за перший, і як йому запобігти

Після перенесеного інсульту існує висока ймовірність його повторення. За даними Американської асоціації інсульту (ASA), в кожної четвертої людини, яка перенесла інсульт, стається ще один.  Кожен наступний інсульт зазвичай має тяжчі наслідки та збільшує ризик смерті чи того, що людина стане залежною від Читати далі

«Плече поруч»

У нашому колективі підтримка — це більше, ніж професійний обов’язок. Після складного чергування колега просто обійняла іншу — без пояснень, без слів. Бо іноді найкраща допомога — це бути поруч. Дотик, який гріє й нагадує: ми — команда. (На фото Читати далі